Contacteer ons
Lee

Telefoonnummer : 86-13601538852

WhatsApp : 8615261687768

Juneng Machinery (China) Co., Ltd.

Deskundige van de Productie van Filter en Separator

  • Juneng Machinery (China) Co., Ltd.
  • Juneng Machinery (China) Co., Ltd.
  • Juneng Machinery (China) Co., Ltd.
  • Juneng Machinery (China) Co., Ltd.
  • Juneng Machinery (China) Co., Ltd.
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Verkoper
Merken Juneng Aantal werknemers 1000~1300
Jaarlijkse omzet 80,000,000-90,000,000 Opgericht Jaar 1988
Export pct 80% - 90%
Inleiding

 

De Junenggroep is een grote schaalfabrikant met zijn de Machines (China) Co. van dochterondernemingen namelijk Juneng, Ltd en de Machinesco. van Jiangsu Juneng, Ltd.

 

Wij hebben vier fabrieken die in de Stad van Nanjing en Yixing-met geschikte vervoerstoegang de plaats bepaalden van.

 

 

Het bedrijf is trots om de leider in dergelijke industrie met de binnenlandse marktaandeel van 80% in Oliën & Vetten de industrie, de Chemische industrie, de Farmaceutische industrie, de Drankindustrie, de benzine-Chemische industrie te zijn, en nu is één van de bekende producenten en de leveranciers in de wereld. Onze producten worden ook etc. uitgevoerd naar cliënten in dergelijke landen en gebieden zoals de Duitse V.S., Korea, Japan, Pakistan, Maleisië, Singapore, Vietnam.

 

 

Wij nemen actief aan diverse binnenlandse en buitenlandse tentoonstellingen zoals de markt van ACHEMA en van het Kanton deel

 

 

De laatste jaren, heeft ons bedrijf een reeks van geavanceerd materiaal met inbegrip van Filter, Separator geïntroduceerd, centrifugeert de Karaf en pomp. Bovendien hebben wij Ce-certificaten, ASME-certificaat en ISO 9001 certificaat enz. van U verkregen. 

 

ISO-14001:2015certificaat

 

ASME-het Certificaat van U

De bedrijfgebieden 280.000 vierkante meters in Nangjing-Stad en Yixing-Stad van Jiangsu Province.We hebben nu meer dan 1100 die mensenwerknemers en met meer dan 1500 eenheden van geavanceerd productiemateriaal en testinstrumentatie uitrust.

 

 

Bureau

 

Website:

https://chinajuneng.en.alibaba.com

http://www.ju-neng.cn

 

Contact: Wechat

Geschiedenis

De Machinesco. van bedrijfjiangsu Juneng, Ltd werd opgericht in 1988. Het heeft een geschiedenis van 30 jaar. 

 

 

Van Junengmachines (China) Co., Ltd, dat in 2006 wordt gevestigd, dat in Nanjing wordt gevestigd, is een professionele fabrikant belast met het onderzoek, ontwikkeling, productie, centrifugeren de verkoop en de dienst van Filter en Karaf.

 

 

Het jaar 2008, kwam met onze derde fabriekstak van de Machinesco. van Jiangsu Juneng, Ltd dicht bij het hoofdkwartier.

 

 

In 2016, establied wij vooruit onze fabriek in Yixing-Stad.

 

 

Het bedrijf heeft nu zijn vier productiebasissen met een totale capaciteit van 280.000 vierkante meters in Nanjing-stad en Yixing-Stad, permanente workforces niet minder dan 1100 mensen en de productielijn is goed uitgerust met inits van meer dan 2000 van geavanceerd productiemateriaal en testinstrumentatie.

Dienst

De Dienst van de Junenggroep:

 

Pre-sale de dienst:

 

1. Herinnering in reactie.

 

2. Het preferentiële citaat wordt verstrekt.

 

      3. Het fabrieksbezoek is beschikbaar als u nodig hebt.

 

 

De naverkoopdienst:
 

Wij bieden oprecht diverse montage voor de invoer en binnenlandse separatorgebruikers aan. Ons professioneel personeel zal u hulp en overleg op elk ogenblik geven.

 

Opleiding: 

 

Iedereen die moeilijkheid in het assembleren van de machine hebben wordt geadviseerd om onze ingenieurs te raadplegen.

 

Reparatie en Onderhoud:

 

Geen kwestiebehoefte of niet, wewill vervoert de naverkoop volgende dienst en lost het probleem van technologie voor elke klant met behulp van onze ingenieurs op.

 

Het Junengbedrijf geeft delen en reparatie, onderhoud evenals techical advies voor de binnenlandse en de invoerseparator in oud. Wij waarborgen de kwaliteit van elke onderhoud en dienst.

 

 

Wij hebben Terugkoppeling van Installatie en Opdragend, kon onze klant onze ingenieur evalueren en deze dienst schatten.

 

 

 

 

Ons Team
Het succes van Juneng wordt bijgedragen door de verplichting van elk lid van het Bedrijf. Bovendien worden de specialiteit en het potentieel van elk lid respecteerd en opgegraven.
 
Ministerie van Ontwikkeling
 
 
Ingenieursbureau
 
 
Verkoopafdeling
 
 
Naverkoopafdeling
 
 
Ontvangstzaal
 
 
 
 
 
Workshop