Contacteer ons
Lee

Telefoonnummer : 86-13601538852

WhatsApp : +8615261687768

lopende band
Het bedrijf beslaat een oppervlakte 280000 vierkante meter, gebouw gebied 1850000㎡, en de jaarlijkse omzet is meer dan 600 miljoen RMB; heeft een perfect wetenschappelijk onderzoeks-, inspectie- en testcentrum en meer dan 1300 werknemers, van deze 50 werknemers hebben ze een hogere titel van professionele postkwaliteit en 320 werknemers hebben een middelhoge professionele titelkwaliteit.

Het bedrijf heeft meer dan 200 sets van verschillende grootschalige productie-apparatuur, waaronder de enkele rijdende kraan met een hefvermogen van 100T. Dankzij deze productiefaciliteiten kan het bedrijf nu de grootste machine met een hoogte van 16 meter en een gewicht van 200T produceren; meer dan 5000 sets soorten filters en meer dan 2000 sets separatorcentrifuges evenals andere 1000 sets drukvaten zouden elk jaar worden vervaardigd.

Juneng Company heeft een uitstekende zichtbaarheid en reputatie opgebouwd dankzij zijn rijke ontwerp- en productie-ervaringen gedurende deze dertig jaar, daarnaast zijn er ook meer dan 50 patenten.

Hang van deze ervaringen af, nu is het bedrijf er trots op leider te zijn in een dergelijke industrie met ongeveer 80% binnenlands marktaandeel in de olie- en vettenindustrie, de chemische industrie, de farmaceutische industrie, de drankenindustrie, de petrochemische industrie, de verfindustrie en een van de bekende producenten en leveranciers ter wereld.

Schijfscheiding en pompfabriek

Filter Factory

Centrifuge & verdamperfabriek

Receptiekamer

OEM / ODM

OEM/ODM is beschikbaar

R & D

Onze filosofieën van ontwikkeling zijn gebaseerd op ononderbroken versterken zich met hoogtepunt van innovatieve ideeën.

 

5% van verkoopopbrengst wordt toegewezen in intensief onderzoek 

 

8% van aantal arbeidskrachten wordt toegewezen in ontwikkelingsactiviteit.

 

Dientengevolge, heeft het bedrijf talrijke octrooirechten van kwaliteits nieuwe ontwikkelde producten in handen.

 

Juneng Machinery (China) Co., Ltd.